Mayforce Academy

Mayforce Academy

Wij vinden ontwikkeling, zelfkennis en groei enorm belangrijk. Daarom investeren wij in onze professionals en hebben wij een fantastisch aanbod aan opleidingen voor jou!

Voor onze professionals…

Onze professionals hebben direct vanaf de start toegang tot onze online leeromgeving ‘Mayforce Academy’.
De Academy is een online opleidingsplatform en biedt hen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. Met het platform kunnen zij onbeperkt opleidingen volgen van gecertificeerde aanbieders. Het aanbod aan trainingen is enorm én zeer gevarieerd. Er zijn zelfs Engelse e-learnings beschikbaar, Time-management, EHBO Cursus, WFT’s, etc. Met Mayforce Academy zijn er talloze mogelijkheden en stimuleren wij de persoonlijke ontwikkeling en scholing. Daarnaast maken wij een opleidingsplan naar de volgende carriérestap toe samen met onze professional.

Voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en heb je hulp nodig bij het nieuwe solliciteren? Dan bieden wij vanuit Mayforce diverse workshops en trainingen aan, waarbij jij sneller je nieuwe baan kan veroveren. Of je nu tips kan gebruiken voor je Linkedin profiel, je CV of met solliciteren... Wij helpen je graag!

Voor bedrijven

Omdat bedrijven ook te maken hebben met constante veranderingen, verbeteringen en optimalisatie bieden wij ook diverse trainingen en workshops aan voor bedrijven. Wat speelt er in jouw team? Is het voor iedereen duidelijk wat van hem/haar wordt verwacht? Haalt iedereen de targets? Worden er afspraken altijd nagekomen? Komt het talent van elke medewerker volledig tot zijn recht? Is iedereen 100% gemotiveerd? Wordt elke medewerker aangestuurd volgens een doordacht plan? Geeft iedereen elkaar dagelijks feedback? Wij bieden diverse modules aan voor bedrijven, waarmee je met bovenstaande aan de slag gaat binnen je onderneming.

Train Skills

Skills kan je aanleren, verbeteren en toepassen in je huidige manier van werken & leven. Het is belangrijk om je voortdurend te blijven ontwikkelen. Wij hebben diverse trainingen die je hierbij kunnen helpen. Denk aan andere denkpatronen aan te leren of te veranderen, leren hoe je een presentatie of pitch geeft met impact of hoe je het beste weerstand kan ombuigen.. Vind dit en meer in onze skills workshops!

Incompany

SkDe workhops en trainingen kunnen zowel bij ons op locatie als incompany gegeven worden. Ook hebben wij coaches en trainers voor on the job.

Informeer bij ons naar de mogelijkkheden door hier te klikken!