Waarom detacheren?

Waarom detacheren?

Detacheren, een term die je vast wel eens voorbij hebt horen komen. Als een werkgever personeel nodig heeft, kan hij ervoor kiezen om dit met een detacheringsbureau te doen. Via een detacheringsbureau komen bedrijven in contact met mensen die gedetacheerd willen worden. In feite "leent" de werkgever dan personeel bij een derde partij. Jij als professional kan door te detacheren een hoop ervaring opdoen binnen diverse organisaties en met verschillende projecten. Maar, er zijn nog een hoop andere voordelen. Lees onze blog om helemaal up-to-date te zijn, en wie weet is detacheren ook iets voor jou!

Werken aan verschillende projecten

Het is net al even kort benoemd, maar wanneer jij je laat detacheren heb je de mogelijkheid om te werken aan een hoop verschillende projecten. Organisaties kunnen jou inhuren voor projecten van enkele maanden of bijvoorbeeld een jaar. Bij elk nieuw project maak je kennis met een nieuwe bedrijfscultuur. Op deze manier doe je meer werkervaring op en kun je ontdekken waar je passie ligt. Daarbij bouw je een gigantisch netwerk op van alle mensen die je tijdens je werk leert kennen.

Geen dag is hetzelfde

Een ander voordeel van detacheren is dat je een hele dynamische baan hebt. Waar je bij een vaste werkgever dagelijks ongeveer dezelfde taken uitvoert, is dat bij detacheren niet het geval. Vaak werk je vanaf de start tot de afronding mee aan het desbetreffende project, waardoor je elke fase van het project meemaakt. Dit is perfect voor mensen die liever niet voor lange tijd hetzelfde werk verrichten en altijd weer op zoek zijn naar uitdaging.

Baas over je eigen carrière

Wanneer je ervoor kiest om als professional jezelf te laten detacheren, heb je volledig de touwtjes in eigen handen. Bij een vaste baan ben je ook vrij om te wisselen van werkgever of aan te geven dat je een andere weg in wil slaan, maar dit gaat vaak toch gepaard met een aantal obstakels. Wanneer je op detacheringsbasis werkt, is het vanzelfsprekend dat je na de afgesproken periode een andere weg inslaat.

Zekerheid

Als je gedetacheerd wordt hoef je trouwens niet bang te zijn dat je na afloop van een project op straat komt te staan. Samen met het bureau waar je onder contract staat worden er duidelijke afspraken gemaakt en zo kom je niet voor verrassingen te staan. Daarbij is er ook sprake van een opzegtermijn, net zoals bij een reguliere baan. Detacheren heeft iets weg van eigen baas zijn. Echter, profiteer je van de flexibiliteit, maar loop je zelf geen risico’s.

Persoonlijke begeleiding en groei

Het detacheringsbureau waarbij je onder contract staat zal jou persoonlijk begeleiden bij de ontwikkeling van jouw loopbaan. Bij MAYFORCE staan we altijd klaar voor onze professionals en houden we maandelijks contact. We denken niet alleen mee over wat het beste bij jou past en welke projecten voor jou geschikt zijn. Onze recruiters zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent en welke ambities je hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij blijft groeien. Oh, en nog een extra voordeel; je krijgt als professional gratis toegang tot onze online MAYFORCE Academy. Deze leeromgeving staat vol met trainingen en cursussen die je onbeperkt kunt volgen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of ben je nieuwsgierig geworden, maar twijfel je nog of detacheren iets voor jou is? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Natuurlijk mag je ons ook bellen op 010 - 26 88 144.

Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw