MAYFORCE Animation

In deze razendsnelle wereld is alleen tekst niet meer genoeg. Als organisatie is het van belang om goed in te spelen op de korte aandachtspanne en informatie verzadiging van de doelgroep. De beste manier om ze te bereiken? Animatie! Door een animatievideo te laten maken, bijvoorbeeld in de vorm van een uitleganimatie, houd je de aandacht vast en kun je complexe onderwerpen grafisch en beter overbrengen.

Animation

Waarom animatie?

Aan de hand van een animatievideo vertel je een visueel verhaal. De core message komt beter over bij de doelgroep en blijft ook nog eens beter hangen. Wanneer je een animatie laat maken is het mogelijk om jouw eigen huisstijl door te voeren. Een mooie ondersteunende factor dus voor je branding strategie. Consistentie en herkenning zijn namelijk belangrijke prikkels voor ons brein en zorgen ervoor dat een merk meer kans maakt om top of mind te worden bij de doelgroep.

Bereik jouw doelgroep

Animatie is een laagdrempelige manier om veel of complexe informatie te verspreiden. In de animatievideo wordt de informatie vaak gecombineerd met een stukje humor. Zoals een leuke aansprekende cartoon van de teamleden. De geanimeerde content kan breed worden ingezet en is makkelijk deelbaar in diverse formats.

MAYFORCE Design

Wij zijn volledig zelf verantwoordelijk voor de designs die wij leveren. Onze in-house specialisten in Motion Graphic Design zorgen ervoor dat het eindproduct altijd maatwerk is. Vanaf de eerste conceptuele fase tot het aangeleverde product. MAYFORCE geeft jouw organisatie een extra dimensie en je branding strategie een boost door kwalitatieve animatievideo’s!

Onze skills

MAYFORCE is dé specialistische partij voor jouw animatie. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die tot onze skill set behoren, namelijk 2D animaties, motion graphics, cartoon animaties, whiteboard animaties, still / portret animaties en logo animaties.

Alle animation pakketten

Pakket 1

t/m 60 seconden video

Een animatie tot 60 seconden met een basic animatie design, een uniek storyboard en script en een eigen voice-over. Er wordt niet met templates gewerkt.

Pakket 2

60 - 90 seconden video

Een animatievideo van 60-90 seconden met een regular animatie design, een uniek storyboard en script, achtergrondmuziek, sound effects, een professionele voice-over, 3 evaluatiegesprekken én doorlopend advies.

Pakket 3

90 - 120 Seconden video

Een animatievideo van 90-120 seconden met een premium animatie design, een uniek storyboard en script, achtergrondmuziek, sound effects, een professionele voice-over door een stemacteur, 3 evaluatiegesprekken, 1 wijziging na afloop én doorlopend advies.

Losse elementen

De volgende elementen kunnen te allen tijde toegevoegd worden;

  • Professionele voice-over door stemacteur
  • Extra wijzigingen
  • Een volledig implementatieplan voor juist gebruik van de video

Bekijk onze showreel!

Stappenplan

Onze werkwijze

Het proces van een animatievideo bestaat bij MAYFORCE uit 5 fases. Alle 5 de fases hebben één ding gemeen en dat is dat de communicatie tussen designer en opdrachtgever de sleutel tot succes is. Met goede communicatie kan het maken van een animatie soms sneller gaan dan verwacht. Gemiddeld is de duur van het proces van begin tot oplevering van de animatie 4 tot 6 weken.

Stap 1

Oriëntatiefase: hierin worden de wensen en behoeften van de opdrachtgever besproken en zal er een aansluitend concept bedacht worden.

Stap 2

Conceptfase: vervolgens wordt er in de tweede fase een design gemaakt. Dit wordt gedaan aan de hand van een concept script en een storyboard.

Stap 3

Animatiefase: hier vindt de uitwerking en het écht animeren plaats.

Stap 4

Feedbackfase: eerst wordt de animatie gefinetuned en worden de laatste puntjes op de i gezet. Dan plannen we een feedback moment samen met jou in om te kijken of het eindproduct aansluit op je wensen.

Stap 5

Opleveringsfase: let’s roll!

Ontdek waar jouw bedrijf beter in kan worden

Wil jij weten in welke fase jouw organisatie momenteel zit? Doe onze groeitest en kom erachter waar jij groei kunt behalen!

Benieuwd naar de groei die onze klanten hebben doorgemaakt?