MAYFORCE Branding

Een logo met een bijpassende huisstijl, het uitbesteden van je social media of zelfs employer branding. Het staat met elkaar in verbinding. Branding is niet één specifiek ding. Wij vinden dat een sterke branding de fundering van je merk is. MAYFORCE helpt jou bouwen!

Branding

Your partner in growth

Een totaalpartner, dat is wat MAYFORCE is. Onze branding diensten zijn er dan ook op gebaseerd om voor jouw organisatie groei te realiseren op meerdere vlakken. Dat kan zijn bij het ontwikkelen van een nieuwe branding, het uitdragen van je huidige branding of juist een volledige rebranding. MAYFORCE is jouw sparringpartner om te kijken wat jij nodig hebt om de meeste groei te realiseren.

Branding

Branding is een onwijs breed begrip en kan voor de één iets anders betekenen dan voor de ander. Vaak wordt er gedacht dat branding alleen gaat om een logo, huisstijl en marketing. Dit gaan we gelijk tackelen, want branding is zoveel meer dan dat. Branding is het omzetten van kern- en merkwaarden naar een visuele en voelbare merkidentiteit. MAYFORCE creëert samen met jou een eigen DNA voor jouw merk. Eentje met karakter. 

Onze skills

Van sprekend design en originele contentcreatie tot sterke strategische plannen en employer branding. MAYFORCE is your partner in growth. Met een eigen team van specialisten binnen ons vakgebied zijn wij er om jouw branding dromen uit te laten komen!

Employer branding

Met employer branding is het mogelijk om sneller vacatures in te vullen met de juiste mensen. Employer branding gaat om het naar voren brengen van jouw merkidentiteit in combinatie met jouw kwaliteiten als werkgever. Denk hierbij aan het onderscheidend vermogen van het bedrijf ten opzichte van andere bedrijven op het gebied van werkgeverschap. Waarom willen mensen nu écht bij jou werken? Dat is jouw werkgeversmerk. 

Alle branding diensten

Marktanalyse & advies

Krijg inzicht in de markt waarin jouw bedrijf zich bevindt en hoe jij je kunt onderscheiden.

Branding analyse & advies

Een uitgebreide analyse van de huidige branding van jouw bedrijf, inzicht in hoe anderen in jouw vakgebied het aanpakken en hoe jij de branding het beste aan kunt pakken.

Doelgroep analyse & advies

Bij een onduidelijke doelgroep of achterblijvende resultaten is het prettig om te weten wie nou daadwerkelijk de doelgroep is van jouw organisatie. Daarbij ontvang je advies over hoe je deze groep het beste kunt bereiken.

Logo design

Een origineel en sprekend logo is van groot belang om een goede entree in de markt te maken, ook als het om een rebranding gaat. Maak een statement.

Huisstijl & brandsheet

Ontvang een authentieke huisstijl die bij jouw organisatie past én een brandsheet. Hierin vind je de kleurcodes en lettertype terug.

Huisstijl & brandbook

Ontvang een origineel logo, authentieke huisstijl die bij jouw organisatie past én een brandbook. In het brandbook vind je een uitgebreide omschrijving van de kleuren, lettertypes, tone of voice, gebruik van beeld en logo en gave mockups.

Huisstijldragers (visitekaart, briefpapier e.d.)

Huisstijldragers zijn uitingen waarop de huisstijl naar voren komt. Denk aan visitekaartjes, emailhandtekening, offerte / factuur, briefpapier, flyers, brochures en banners.

Blogs + SEO

Wanneer je meer traffic naar je website wil genereren, dan is het schrijven van blogs een ideale oplossing. Je kunt er over jouw gewenste onderwerpen veel tekst in kwijt, welke ook SEO geoptimaliseerd wordt. Dit zorgt voor meer organische bezoeken.

Webteksten + SEO

De juiste webteksten zorgen ervoor dat je bezoeker langer blijft, vindt wat hij nodig heeft en dat je website goed vindbaar en zichtbaar is. Een SEO optimalisatie is daarbij van essentieel belang.

Social media beheer

Het runnen van social media accounts kost tijd en vergt expertise. Soms is het de juiste oplossing om het uit te besteden. MAYFORCE biedt verschillende pakketten aan om je te voorzien in jouw behoefte. Bekijk hier de mogelijkheden om je social media uit te besteden.

Social Templates

Consistency is key. Maak je social media kanalen consistent, herkenbaar en aansluiten op de huidige branding.

Stories

Ook voor de stories op Instagram en Facebook is het prettig om unieke templates te hebben die bij jouw bedrijf passen.

Content kalender

Heb jij moeite om iedere keer weer nieuwe originele ideeën voor content te bedenken? Met jouw eigen contentkalender staan de onderwerpen voor de gehele maand al voor je gepland.

Content shoot

Je eigen visuele content voor op social media? MAYFORCE schiet ter plekke de gewenste content voor jouw bedrijf. Zo zorg je ervoor dat je social media een boost krijgt.

Social advertising

Naast organische content helpen advertenties om jouw kanalen te boosten en meer zichtbaarheid en bereik te creëren. Laat het over aan onze social media specialisten.

Werkgeversidentiteit

Met een ijzersterke werkgeversidentiteit zorg jij ervoor dat potentiële kandidaten al zelf de selectie maken of ze wel of geen fit zijn voor het bedrijf. Dat betekent tijd en geld besparen op het recruitment proces. MAYFORCE stelt samen met jou een identiteit op.

Strategisch plan van aanpak

In dit strategisch plan van aanpak kun je een gehele employer branding strategie vinden en hoe je deze het beste kunt uitzetten. Indien gewenst helpt MAYFORCE ook bij het implementeren.

Vacatureteksten schrijven

Een goede vacaturetekst is de basis van een aantrekkelijke vacature. Op onder andere basis van de tekst maken werkzoekenden de keuze om wel of niet te solliciteren. MAYFORCE zorgt voor een sterke vacature door de samenwerking tussen onze copywriters & recruiters.

Werken-bij site maken

Een werken-bij site is onderdeel van jouw werkgeversmerk en versterkt je employer branding enorm. Zorg voor een duidelijke scheiding tussen je reguliere branding en employer branding én natuurlijk de twee informatiestromen.

Werken-bij fotografie

Professionele werken-bij fotografie voor op de werken-bij website. Alles aansluitend op elkaar waardoor de employer branding nóg beter tot zijn recht komt.

Werken-bij videografie

Professionele werken-bij video voor op de werken-bij website. Alles aansluitend op elkaar waardoor de employer branding nóg beter tot zijn recht komt.

Bekijk onze branding showcase

Ontdek waar jouw bedrijf beter in kan worden

Wil jij weten in welke fase jouw organisatie momenteel zit? Doe onze groeitest en kom erachter waar jij groei kunt behalen!

Benieuwd naar de groei die onze klanten hebben doorgemaakt?