MAYFORCE Recruitment

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, misschien zelfs wel jouw droombaan. Dan ben je bij ons op het juiste adres. De recruitment specialisten van MAYFORCE gaan voor jou persoonlijk aan de slag om een nieuwe baan te vinden. Met aandacht voor jou. Op deze pagina's lees je alles over de verschillende mogelijkheden!

Recruitment

Werving & selectie

Bij werving & selectie is er sprake van directe indiensttreding bij de opdrachtgever. Dat wil zeggen dat MAYFORCE is ingeschakeld om jou te vinden. Dit recruitmentproces werkt ook andersom. Als jij op zoek bent naar een baan kunnen wij voor jou een passende opdracht vinden. Jouw droombaan. Geheel kosteloos!

Wat is detacheren?

Detacheren houdt in dat je in dienst bent bij MAYFORCE en vanuit daar geplaatst wordt voor tijdelijke opdrachten. In principe kun je het ook zien als het “uitlenen” van medewerkers. Doordat wij een groot netwerk hebben in Nederland, zijn er voor jou genoeg mogelijkheden voor detachering via MAYFORCE.

Waarom detacheren?

Het grootste voordeel van detachering is dan ook dat je in een korte periode kennis kan maken met verschillende organisaties. Zo leer je in een mum van tijd diverse werkculturen kennen. De opdrachten verschillen in tijdsduur, maar beginnen ongeveer vanaf 3 maanden en kunnen oplopen tot wel 3 jaar. Het is altijd mogelijk om andere nieuwe stappen te ondernemen, waardoor je sneller door kan groeien binnen bepaalde bedrijven of zelfs in functies. Uiteraard zit jij wel zelf aan het stuur van je eigen ontwikkeling, maar kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voordelen van detacheren via MAYFORCE

  • Persoonlijke sparringpartner voor het vinden van jouw droombaan
  • Je hebt je eigen MAYFORCE people manager
  • In een korte tijd bouw je veel ervaring op
  • Door de snelle doorgroeimogelijkheden in functies groeit ook je salaris mee
  • Je stuurt je eigen carrière doordat het makkelijker is een carrièreswitch te maken met detachering dan een vaste baan
  • Er is altijd kans op een nieuwe uitdaging