MAYFORCE Trainingen

MAYFORCE houdt van sterke karakters, mensen met wilskracht om te ontwikkelen en te leren. Dit kan voor jezelf, als professional of als bedrijf. Je bent immers nooit uitgeleerd. Interesses van een professional om te leren kunnen dan weer anders zijn dan die van een organisatie. 

Daarom hebben wij bij MAYFORCE Academy toegang tot StudyTube. Een overzichtelijk platform met een divers aanbod aan cursussen en opleidingen. Wij begrijpen als geen ander dat er ook gewerkt moet worden. Daarom kun je bij MAYFORCE Academy zelf de regie in handen houden wanneer en wat je leert. We gaan van sollicitatietrainingen tot teambuilding workshops.

Overzicht trainingen

De MAYFORCE Academy is een plek met trainingen, cursussen en opleidingen voor iedereen. Bekijk hier wat we allemaal aanbieden. Misschien zit er wat voor jou tussen!

Introductie naar Social Selling

Tijdens deze training stomen wij je klaar om nieuwe klanten aan te trekken. Klanten die bij jou en je business passen!

DiSC training

Leg persoonlijke groei- en ontwikkelpunten bloot en krijg tips voor communicatie met andere uit het team.

CDD Basistraining

Tijdens deze CDD basis training leer je aan de hand van praktijkcases, oefeningen en vragen zorgen dat je concreet aan de slag kunt met het voorkomen van witwassen.

Loopbaancoaching

Tijdens deze training leer je hoe je een vacature moet lezen, hoe je een motivatiebrief moet opstellen en kom je erachter of dit de baan is die bij jou past.

Mindset training

Tijdens deze training leer je wat de effecten zijn van een negatieve mindset en hoe jij deze om kan zetten naar positiviteit.

Neuro-linguistic programming (NLP)

Tijdens deze NLP cursus leer je praktijkgericht hoe je de kracht van je brein optimaal kunt gebruiken om de beste versie van jezelf te worden.

Vitaliteitstraining

Tijdens deze training neemt onze vitaliteitscoach je mee in het hoe en waarom van bewegen, ontspannen en slapen en leer je beter voor jezelf te zorgen en je eigen grenzen te bewaken.

Masterclass pitchen

Tijdens deze training leer jij hoe je jezelf op een positieve manier kan introduceren.

LinkedIn trainingen

Tijdens deze training leer jij hoe je jezelf moet profileren op LinkedIn en hoe je daardoor die droombaan kan vinden.

Sollicitatiegesprektraining

Tijdens deze sollicitatiegesprektraining leer je slim en efficiënt te solliciteren. Daarmee vind jij de baan die bij jou past!

MAYFORCE Academy

Werkzoekenden

Persoonlijke ontwikkeling is het allerbelangrijkste. Voor jezelf, maar ook voor je toekomstige baan. Zijn er dingen die je wilt leren, verbeteren en toepassen in je huidige manier van werken en leven? Dan ben je bij MAYFORCE aan het goede adres. Wij bieden ook voor jou diverse trainingen, cursussen en bijscholing die jou verder kunnen helpen. Denk aan sollicitatietrainingen of het leren presenteren en pitchen.

Professionals

Voor al onze leergierige professionals hebben wij ook ruimte voor bijscholing en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt direct toegang tot onze online leeromgeving “MAYFORCE Academy”. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot opleidingen van gecertificeerde aanbieders. Denk aan Engelse e-learnings, EHBO-cursussen tot WFT-opleidingen. Persoonlijke ontwikkeling is ongelooflijk belangrijk. Wij kijken samen met jou welke weg je moet bewandelen om tot jouw droomcarrière te behalen. Er wordt met jou gekeken naar het beste opleidingsplan het beste past.

Bedrijven

Jouw bedrijf maakt ook door de jaren heen groei mee. Dit heeft ook te maken met constante veranderingen, verbeteringen en ontwikkelingen. Het is daarom goed om eens in de paar maanden de kennis van je medewerkers op te frissen. MAYFORCE biedt trainingen en cursussen aan voor bedrijven. Deze kunnen zowel op locatie als in-house in jouw organisatie worden uitgevoerd. Ben je nieuwsgierig geworden naar welke cursussen en trainingen wij aanbieden?

Weten welke training of cursus het beste bij jouw behoefte aansluit?

Vraag geheel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan om erachter te komen welke training of cursus het beste bij je past.

Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw