Your partner in growth

Wat heeft jouw bedrijf nodig?

Recruitment

MAYFORCE is een recruitmentbureau en heeft dan ook alle kennis en expertise in huis om your partner in growth te zijn. Wil je nieuw personeel werven of juist het huidige personeel behouden, dan ben je bij MAYFORCE aan het juiste adres. Wij ontzorgen en ondersteunen jouw organisatie op het gebied van recruitment. MAYFORCE is gespecialiseerd in werving en selectie, detacheren en detavast constructies. Daarnaast bieden we ook diverse recruitmentservices aan.

Academy

MAYFORCE houdt van sterke karakters, mensen met wilskracht om te ontwikkelen en te leren. Dit kan voor jezelf, als professional of als bedrijf zijn. Je bent immers nooit uitgeleerd. Daarom hebben wij MAYFORCE Academy opgezet. Een plek waar je trainingen, workshops en cursussen kunt volgen om het optimale uit jezelf en je personeel te halen.


Heb jij een openstaande vacature?

MAYFORCE ondersteunt jouw organisatie en realiseert samen met jou groei. Wij denken mee. Heb je een vacature openstaan die je nog niet hebt kunnen vullen? Plaats dan kosteloos jouw vacature op onze vacaturesite of laat een werkenbij-site door ons maken!

Benieuwd naar de groei die onze klanten hebben doorgemaakt?

Blogs

Talent aantrekken en behouden in je organisatie

In de huidige arbeidsmarkt is het aantrekken en behouden van toptalent ontzettend belangrijk. Getalenteerde medewerkers zijn de kracht achter innovatie en groei van je onde...

Het belang van een gezonde werkomgeving voor zowel werkgevers als werknemers

Een gezonde en gelukkige werkomgeving is voor iedereen belangrijk. Niet alleen de werknemers, maar ook werkgevers hebben hier belang bij. Bij een gezonde werkomgeving denke...

Solliciteren via een recruitmentbureau

Solliciteren via een recruitmentbureau. De verschillende constructies uitgelegd.

Ontdek waar jouw bedrijf beter in kan worden

Wil jij weten in welke fase jouw organisatie momenteel zit? Doe onze groeitest en kom erachter waar jij groei kunt behalen!

Blijf op de hoogte van MAYFORCE

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Natuurlijk mag je ons ook bellen op 010 - 26 88 144.

Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Een aantal van onze recensies op een rij

Tim

Sinds enkele maanden zijn wij de samenwerking aangegaan met MAYFORCE. De communicatie, het aanbod maar ook zeker de tot nu toe geboekte resultaten zijn uitmuntend. Soepele en prettige communicatie, korte communicatielijnen en daarnaast duidelijkheid en transparantie. Al met al zeer tevreden en een bijzonder positieve kijk op de verdere samenwerking in de toekomst.

Paul

Mayforce hebben wij ervaren als een zeer klantgerichte organisatie met een team van medewerkers die er alles aan doen om onze wens ingevuld te krijgen!

Jacq

Intensieve begeleiding m.b.t. opleiden kandidaat Ferry reageert zeer snel en geeft steeds update over stand van zaken mbt opleiding en plaatsing client. Was zeer prettig zaken doen met Mayforce Namens de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft Ferry een client van ons begeleid en gezorgd dat hij weer terug is gekomen in het arbeidsproces met de juiste begeleiding en opleiding