Your partner
in growth

Maak kennis met MAYFORCE!

Wat heeft jouw bedrijf nodig?

Recruitment

MAYFORCE is van origine een recruitmentbureau en heeft dan ook alle kennis en expertise in huis om your partner in growth te zijn. Wil je nieuw personeel werven of juist het huidige personeel behouden, dan ben je bij MAYFORCE aan het juiste adres. Wij ontzorgen en ondersteunen jouw organisatie op het gebied van recruitment. MAYFORCE is gespecialiseerd in werving en selectie, detacheren en detavast constructies. Daarnaast bieden we ook diverse recruitmentservices aan.

Branding

Branding is een uiteenlopend begrip. Het kan zijn dat er een logo nodig is met een bijpassende huisstijl, maar het kan ook om social media uitbesteden gaan of zelfs employer branding. Het staat met elkaar in verbinding. Branding is niet één specifiek ding. Het gaat erom dat de merkidentiteit overal zichtbaar en voelbaar is. Wij vinden dat een sterke branding de fundering van je merk is. Het laat duidelijk zien wat jou uniek maakt.

Animation

In deze razendsnelle wereld is alleen tekst niet meer genoeg. Als organisatie is het van belang om goed in te spelen op de korte aandachtspanne en informatie verzadiging van de doelgroep. De beste manier om ze te bereiken? Animatie! Door een animatievideo te laten maken, bijvoorbeeld in de vorm van een uitleganimatie, houd je de aandacht vast en kun je complexe onderwerpen grafisch en beter overbrengen.

Academy

MAYFORCE houdt van sterke karakters, mensen met wilskracht om te ontwikkelen en te leren. Dit kan voor jezelf, als professional of als bedrijf zijn. Je bent immers nooit uitgeleerd. Daarom hebben wij MAYFORCE Academy opgezet. Een plek waar je trainingen, workshops en cursussen kunt volgen om het optimale uit jezelf en je personeel te halen.

Uitleganimatie van onze diensten!

Heb jij een openstaande vacature?

MAYFORCE ondersteunt jouw organisatie en realiseert samen met jou groei. Wij denken mee. Heb je een vacature openstaan die je nog niet hebt kunnen vullen? Plaats dan kosteloos jouw vacature op onze vacaturesite of laat een werkenbij-site door ons maken!

Benieuwd naar de groei die onze klanten hebben doorgemaakt?

Blogs

Waarom DISC- trainingen belangrijk zijn binnen een team.

Vraag jij je wel eens af waarom sommigen collega’s beter kunnen samenwerken als andere? Een verschil in DISC-stijlen kan daar de oorzaak van zijn. Er zijn namelijk vier per...

Jongeren en hun behoefte aan ontwikkeling, hoe ga je hiermee om?

Ontwikkeling is belangrijk voor millennials en generatie Z. Not a surprise, maar de drang naar die persoonlijke ontwikkeling is actueler dan ooit tevoren. Als organisatie k...

Ben je deel van een team of een groep?

Op werk hoor je vaak het woord “team” vallen, maar zijn jij en je collega’s wel echt een team? Er zit namelijk een dunne lijn tussen groepen en teams. Toch is het belangrij...

Ontdek waar jouw bedrijf beter in kan worden

Wil jij weten in welke fase jouw organisatie momenteel zit? Doe onze groeitest en kom erachter waar jij groei kunt behalen!

Blijf op de hoogte van MAYFORCE