Your partner
in growth

Maak kennis met MAYFORCE!

Wat heeft jouw bedrijf nodig?

Recruitment

MAYFORCE is van origine een recruitmentbureau en heeft dan ook alle kennis en expertise in huis om your partner in growth te zijn. Wil je nieuw personeel werven of juist het huidige personeel behouden, dan ben je bij MAYFORCE aan het juiste adres. Wij ontzorgen en ondersteunen jouw organisatie op het gebied van recruitment. MAYFORCE is gespecialiseerd in werving en selectie, detacheren en detavast constructies. Daarnaast bieden we ook diverse recruitmentservices aan.

Branding

Branding is een uiteenlopend begrip. Het kan zijn dat er een logo nodig is met een bijpassende huisstijl, maar het kan ook om social media uitbesteden gaan of zelfs employer branding. Het staat met elkaar in verbinding. Branding is niet รฉรฉn specifiek ding. Het gaat erom dat de merkidentiteit overal zichtbaar en voelbaar is. Wij vinden dat een sterke branding de fundering van je merk is. Het laat duidelijk zien wat jou uniek maakt.

Animation

In deze razendsnelle wereld is alleen tekst niet meer genoeg. Als organisatie is het van belang om goed in te spelen op de korte aandachtspanne en informatie verzadiging van de doelgroep. De beste manier om ze te bereiken? Animatie! Door een animatievideo te laten maken, bijvoorbeeld in de vorm van een uitleganimatie, houd je de aandacht vast en kun je complexe onderwerpen grafisch en beter overbrengen.

Academy

MAYFORCE houdt van sterke karakters, mensen met wilskracht om te ontwikkelen en te leren. Dit kan voor jezelf, als professional of als bedrijf zijn. Je bent immers nooit uitgeleerd. Daarom hebben wij MAYFORCE Academy opgezet. Een plek waar je trainingen, workshops en cursussen kunt volgen om het optimale uit jezelf en je personeel te halen.

Uitleganimatie van onze diensten!

Heb jij een openstaande vacature?

MAYFORCE ondersteunt jouw organisatie en realiseert samen met jou groei. Wij denken mee. Heb je een vacature openstaan die je nog niet hebt kunnen vullen? Plaats dan kosteloos jouw vacature op onze vacaturesite of laat een werkenbij-site door ons maken!

Benieuwd naar de groei die onze klanten hebben doorgemaakt?

Blogs

Zakelijk gebruik van TikTok

TikTok is niet meer weg te denken uit het hedendaagse social media landschap. Zelfs kun je dit medium ook goed zakelijk inzetten.

Interview met Ferry over zijn workation!

Een workaction, de naam zegt het al: een combinatie van werk en vakantie. We kennen twee soorten workactions. Eentje die wordt georganiseerd door je werkgever en eentje die...

Een werken-bij video om nieuw personeel aan te trekken binnen jouw organisatie.

Een werken-bij website klinkt je misschien wel bekend in de oren. Dat is een speciale webpagina of website om personeel te enthousiasmeren voor de functies die openstaan bi...

Ontdek waar jouw bedrijf beter in kan worden

Wil jij weten in welke fase jouw organisatie momenteel zit? Doe onze groeitest en kom erachter waar jij groei kunt behalen!

Blijf op de hoogte van MAYFORCE