Waarom MAYFORCE

Bij MAYFORCE kijken we niet alleen naar het CV of de kwalificaties, maar vinden we de persoon achter het CV nog veel belangrijker. In onze ogen is de combinatie van karakter, passie, gedrevenheid én de juiste competenties enorm waardevol. Het is daarom van belang dat jij in een functie terechtkomt waar je blij van wordt. MAYFORCE kijkt samen met jou naar welke uitdaging je aan wil gaan om jouw droombaan werkelijkheid te maken.

Werken via MAYFORCE

Of je nu al actief op zoek bent of binnenkort van plan bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan, MAYFORCE denkt met je mee en helpt jouw droombaan vinden.

Wij werken samen met verschillende soorten opdrachtgevers in Nederland. Onze recruiters krijgen vragen van bedrijven, zoals de Rabobank, om hen te helpen met het vervullen van hun vacatures door de perfecte match te vinden. Onze recruiters gaan vervolgens aan de slag met het werven van de meest geschikte kandidaten. Zodra zij de perfecte match hebben gevonden voor de opdrachtgever, begeleiden ze de kandidaat gedurende het gehele proces, van kennismaking tot contractondertekening en evaluaties.

Detacheren

Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van detacheren. Detacheren is een flexibele vorm van werken waarbij je als werknemer in dienst treed bij MAYFORCE, maar daarbij voor een bepaalde tijd wordt uitgeleend aan verschillende opdrachtgevers met toffe projecten. Zo doe je in een korte periode veel ervaring op en staat het ook nog eens goed op je cv! Je kan een breed scala aan projecten en functies uitoefenen en je leert steeds beter in welke rol jij het meest in je kracht staat. Een van de belangrijkste voordelen van detachering bij MAYFORCE is het hebben van doorgroeimogelijkheden in zowel functie als salaris en de begeleiding van jouw eigen people manager gedurende jouw detacheringsperiode. MAYFORCE helpt je waar nodig en begeleid je om je vaardigheden en interesses steeds verder te ontwikkelen.

Werving & selectie

Bij werving & selectie is er sprake van directe indiensttreding bij de opdrachtgever. Dat wil zeggen dat MAYFORCE is ingeschakeld om jou te vinden. Dit recruitmentproces werkt ook andersom. Als jij op zoek bent naar een baan kunnen wij voor jou een passende opdracht vinden. Jouw droombaan. Geheel kosteloos!

Vakgebieden

Onze kernwaarden

Deskundigheid

MAYFORCE heeft alleen maar specialisten in dienst. De kennis en passie voor het vak straalt ervan af en is goed terug te zien in de tevreden professionals. Ons team van recruitment experts staat altijd klaar om jouw droombaan te realiseren.

Verbinding

MAYFORCE gaat de verbinding aan met jou. Wij kijken naar de personen waarmee we samenwerken en de connectie die we aangaan. Het opbouwen van een prettige zakelijke band staat bij ons voorop. Hierbij vinden wij oprechtheid, openheid en eerlijkheid ontzettend belangrijk. Een transparante manier van communiceren. Zo weten wij wat we aan elkaar hebben, want samen kom je verder dan alleen.

Creativiteit

Creativiteit loopt als een rode draad door onze diensten heen en neemt dan ook veel diverse vormen aan. Denk aan creatieve oplossingen om jou bij die droombaan te krijgen. Kansen zien. Daarbij zijn wij niet zomaar een bureau, maar maken wij de processen eigen. Sollicitatiegesprekken, evaluatiegesprekken en de manier van communiceren is allemaal op de MAYFORCE manier. Informeel, open en eerlijk.

Aandacht

In al onze samenwerkingen stoppen we aandacht, onze persoonlijke aandacht. Bij MAYFORCE ben je geen nummer. We zijn een betrokken partner in de zoektocht naar jouw droombaan, maar ook als je die hebt gevonden. Jij en jouw carrièrewensen staan centraal.

Ontwikkeling

MAYFORCE houdt zich niet alleen bezig met het vinden van talent. Wij kijken samen met jou naar hoe jij jouw talenten nóg meer kunt ontwikkelen. Kennis dat altijd up to date is en ruimte voor ontwikkeling. Dat vinden wij belangrijk.

Voordelen van MAYFORCE

Betrokkenheid

Wij zijn niet alleen betrokken bij het creëren van een goede match, maar ook bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Geregeld zullen we met je in gesprek gaan over het werk, de collega’s en de totale ervaring van jouw nieuwe werkplek. Daarnaast zorgen wij voor vaste evaluatiemomenten met jou en je leidinggevende. Zo heb jij zicht in je eigen kwaliteiten, blijven we transparant en weet je waar je aan toe bent.

Doorgroeimogelijkheden

MAYFORCE denkt verder met je mee. Wij kijken naar wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn, hoe wij je hierin kunnen ondersteunen en ervoor zorgen dat jij bij die dream job terecht komt. Doordat wij samen achter het stuur zitten is het mogelijk om sneller stappen te maken dan ergens intern in loondienst.

MAYFORCE Academy

Ontwikkeling is één van onze kernwaarden en wij geloven heilig in het motto “hire character, train skills”. Daarom hebben wij onze eigen MAYFORCE Academy opgericht. Als MAYFORCE professional kun je hier gratis gebruik van maken. De academy omgeving is een platform waar diverse cursussen en trainingen worden aangeboden. Daarnaast organiseren wij ook interessante kennissessies. Zo zorgen wij ervoor dat jij je onbeperkt kan ontwikkelen.

Vitaliteit

Een ander voordeel van werken bij MAYFORCE is dat wij ook aandacht schenken aan jouw persoonlijke gezondheid. De vitaliteit van een werknemer is voor ons ook belangrijk. Hierom zijn wij aangesloten bij OneFit én hebben wij onze eigen inhouse lifecoach waar je gratis consults mee kunt inplannen.

Vervoer van de zaak

Wij zijn er voor onze medewerkers en begrijpen dat een auto van de zaak in sommige gevallen een must is. Het hoort dan ook tot één van de mogelijkheden en is te allen tijde bespreekbaar. Ga je liever op de fiets? Wij bieden ook een fietsplan aan!

Salaris met groei

Bij MAYFORCE weten wij wat onze professionals waard zijn en zal je een leuk salaris ontvangen. Wij spreken proactief periodes af waarop een salarisverhoging mogelijk is. Uiteraard ligt deze groei geheel aan je eigen inzet, maar het kan hard gaan.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Natuurlijk mag je ons ook bellen op 010 - 26 88 144.

Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw