Betaal de wervingsfee in termijnen

Betaal de wervingsfee in termijnen

Een termijnbetaling is een betaalmethode die steeds populairder wordt. Het is een flexibele manier om de te betalen wervingsfee over een langere periode te verdelen. Hieronder hebben wij een aantal voordelen van termijnbetalingen voor je op een rijtje gezet;

1. Recruitment is betaalbaarder

Wij begrijpen bij MAYFORCE dat niet iedereen een groot budget beschikbaar heeft om de wervingsfee voor nieuw personeel te betalen. Dat is zonde, omdat het er soms voor kan zorgen dat je langdurig zonder personeel komt te zitten. Door de betaling over meerdere perioden te verdelen, kun je de wervingsfee meer betaalbaar maken.

2. Meer financiële veiligheid

Doordat je bij MAYFORCE de mogelijkheid krijgt om de wervingsfee in termijnen te betalen zijn je financiën een stuk veiliger. Zo houden wij dus rekening met de financiële veiligheid van de klant doordat andere betalingen niet hoeven te wachten. Jouw eigen betaalplanning kan gewoon aangehouden worden.

3. Meer flexibiliteit in je financiën 

Tot slot zorgt de mogelijkheid om de wervingsfee in termijnen te betalen voor meer financiële flexibiliteit. Door de betalingen over een langere periode te verdelen, is er meer mogelijkheden om geld aan andere doeleinden te besteden en je financiële verplichtingen te verminderen.

Kortom, de wervingsfee in termijnen betalen is een nieuwe betaalmethode bij MAYFORCE en een mooie uitkomst om recruitment toegankelijker te maken. MAYFORCE streeft naar betaalbare recruitment voor iedereen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan deze pagina.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Natuurlijk mag je ons ook bellen op 010 - 26 88 144.

Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw