Hire character,
train skills

Zoek jouw droombaan

Weten wat we doen?

Recruitment

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, misschien zelfs wel jouw droombaan. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De recruitment specialisten van MAYFORCE gaan voor jou persoonlijk aan de slag om een nieuwe baan te vinden. Met aandacht voor jou.

Academy

Wist je dat MAYFORCE een eigen online Academy omgeving heeft? Als MAYFORCE professional heb je gratis toegang tot onze online leeromgeving waar je onbeperkt trainingen en cursussen kunt volgen. Uiteraard hebben we ook trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn, dus ook voor jou.

Uitgelichte vacatures

Medewerker Marketing & Communicatie

 • Alkmaar
 • Van 2000 tot 2500 per maand
 • 36
 • HBO

Docent Nederlands 2e graad

 • Purmerend
 • Van 3301 tot 5030 per maand
 • 40
 • HBO

HR Businesspartner

 • Lelystad
 • Van 3385 tot 4778 per maand
 • 36
 • HBO

Management Ondersteuner

 • Pijnacker
 • Van 1696 tot 2701 per maand
 • 24
 • MBO

Opvallen tussen andere kandidaten?

MAYFORCE hecht waarde aan talent. Daarom verzamelen wij talenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Zo hebben wij een talentenpool ontworpen waar jij je als talent voor kunt inschrijven om meer kans op die droombaan te maken.

Toe aan een carrièreswitch? Join dan de MAYFORCE Talentenpool!

Werken voor een van deze bedrijven?

Blogs

Solliciteren via een recruitmentbureau

Solliciteren via een recruitmentbureau. De verschillende constructies uitgelegd.

Betaal de wervingsfee in termijnen

Betaal vanaf nu de recruitment wervingsfee in termijnen. Lees alles over de voordelen.

Hoe duur is detacheren?

Detacheren komt met vele voordelen, maar hoe duur is detacheren eigenlijk? In deze blog lees je hoe de kosten voor detacheren zijn opgebouwd.

MAYFORCE Magazine!

Werkzoekend of volledig op je plek bij de huidige werkgever. MAYFORCE Magazine is hét magazine waar iedere professional baat bij heeft. Vol met tips en tricks en interviews.


Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Professionals aan het woord

Sanne

Al vanaf de eerste kennismaking heb ik me erg welkom gevoeld bij MAYFORCE en inmiddels ben ik al bijna 3 jaar in dienst. MAYFORCE groeit aan alle kanten en neemt... Al vanaf de eerste kennismaking heb ik me erg welkom gevoeld bij MAYFORCE en inmiddels ben ik al bijna 3 jaar in dienst. MAYFORCE groeit aan alle kanten en neemt zijn medewerkers daar in mee en dat merk je. MAYFORCE kent mij zowel op zakelijk gebied als privé, ze weten wat er speelt en ze weten precies wat ze moeten doen om mij te helpen. Ik heb in de 3 jaar tijd een aantal verschillende functies mogen bekleden vanuit MAYFORCE en deze waren altijd passend naar mijn wensen. Groei en uitdaging wordt gestimuleerd maar wel op mijn eigen tempo en ik voel me dan ook gehoord binnen MAYFORCE. Time flies when you are having fun!

Sharief

MAYFORCE is een zeer professioneel, betrokken en motiverend bedrijf die verder kijkt dan een papiertje (diploma’s). Hier word gekeken naar de persoon zelf en wat hij/zij zou kunnen bereiken. MAYFORCE... MAYFORCE is een zeer professioneel, betrokken en motiverend bedrijf die verder kijkt dan een papiertje (diploma’s). Hier word gekeken naar de persoon zelf en wat hij/zij zou kunnen bereiken. MAYFORCE investeert daarom ook ontzettend veel en goed in jou ontwikkeling, om zo ook te kunnen groeien en klimmen op jou eigen tempo. Zo heb jij het zelf in de hand om op korte termijn promotie of meerdere promoties te kunnen behalen. Wat ook zeker benoemd mag worden is dat MAYFORCEwel weet hoe zij hun professionals in het zonnetje kunnen zetten. Zo kun je tijdens bepaalde feestdagen, bij het behalen van doelen, etc. ook altijd wat leuks of lekkers verwachten om dat samen met MAYFORCE te kunnen vieren! Hierdoor blijf je altijd extra gewaardeerd voelen.

Özlem

Top bedrijf, MAYFORCE is een bedrijf dat heel veel aandacht hecht aan mensen. Ze geven je professionele begeleiden en kijken naar je ontwikkelpunten. Ze bieden je veel opleidingen aan voor... Top bedrijf, MAYFORCE is een bedrijf dat heel veel aandacht hecht aan mensen. Ze geven je professionele begeleiden en kijken naar je ontwikkelpunten. Ze bieden je veel opleidingen aan voor je ontwikkeling en meer kans maakt op de arbeidsmarkt. Persoonlijke aandacht staat bij hun hoog in het vaandel. MAYFORCE is deskundig en ervaren in hun vakgebied. Echt een top bedrijf vind ik het. Als detacheringsbureau zijn ze vriendelijk en communiceren ze heel open met je. Ik heb ook een CDD training gevolg bij MAYFORCE en de trainers waren zeer professioneel en ervaren.

Blijf op de hoogte van MAYFORCE