Your partner in growth

Zoek jouw droombaan

Weten wat we doen?

Recruitment

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, misschien zelfs wel jouw droombaan. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De recruitment specialisten van MAYFORCE gaan voor jou persoonlijk aan de slag om een nieuwe baan te vinden. Met aandacht voor jou.

Trainingen

Wist je dat MAYFORCE een eigen online Academy omgeving heeft? Als MAYFORCE professional heb je gratis toegang tot onze online leeromgeving waar je onbeperkt trainingen en cursussen kunt volgen. Uiteraard hebben we ook trainingen die voor iedereen toegankelijk zijn, dus ook voor jou.

Uitgelichte vacatures

Career Development Consultant / Bemiddelaar, 32 uur p/week

 • Velsen-Noord
 • Van 60 tot 75 per uur
 • 32
 • HBO

Administrator-Salarisadministrateur

 • Papendrecht
 • Van 3500 tot 4500 per maand
 • 40
 • MBO

Manager Projectbeheersing-Onderhoudscontracten

 • Leeuwarden
 • Van 80 tot 85 per uur
 • 36
 • HBO

Communicatieadviseur

 • Vlissingen
 • Van 3558 tot 4633 per maand
 • 36
 • HBO

Opvallen tussen andere kandidaten?

MAYFORCE hecht waarde aan talent. Daarom verzamelen wij talenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Zo hebben wij een talentenpool ontworpen waar jij je als talent voor kunt inschrijven om meer kans op die droombaan te maken.

Toe aan een carrièreswitch?
Join dan de MAYFORCE Talentenpool!

Werken voor een van deze bedrijven?

Blogs & nieuws

Talent aantrekken en behouden in je organisatie

In de huidige arbeidsmarkt is het aantrekken en behouden van toptalent ontzettend belangrijk. Getalenteerde medewerkers zijn de kracht achter innovatie en groei van je onde...

Het belang van een gezonde werkomgeving voor zowel werkgevers als werknemers

Een gezonde en gelukkige werkomgeving is voor iedereen belangrijk. Niet alleen de werknemers, maar ook werkgevers hebben hier belang bij. Bij een gezonde werkomgeving denke...

Solliciteren via een recruitmentbureau

Solliciteren via een recruitmentbureau. De verschillende constructies uitgelegd.

MAYFORCE magazine

Werkzoekend of volledig op je plek bij de huidige werkgever. MAYFORCE Magazine is hét magazine waar iedere professional baat bij heeft. Vol met tips en tricks en interviews.

Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Een aantal recensies van onze professionals

Jayshri

Ik heb de CDD basis training bij hen gevolgd. De trainers zijn heel deskundig en ervaren en hebben mij op een leuke en interactieve manier helemaal enthousiast gemaakt over dit vakgebied. Naast het volgen van de training heb ik ook een mooie baan aangeboden gekregen dankzij hun. Echt een top organisatie. 

Als detacheringsbureau zijn ze vriendelijk, meedenkend en communiceren ze heel transparant. Daarnaast kijken ze ook echt naar jouw kwaliteiten en hoe je deze goed kan benutten.

Selda

Tijdens mijn zoektocht naar een mooie uitdaging werd ik benaderd door MAYFORCE. We hadden gelijk een klik en kreeg een professionele begeleiden. Er werd niet alleen gekeken naar sterke punten, maar ook nog te ontwikkelen aandachtspunten. Hiervoor heeft MAYFORCE diverse opleidingen ontwikkeld waardoor je veel meer kans maakt om te slagen op de arbeidsmarkt. 

Kernwoorden die MAYFORCE omschrijven: Persoonlijke aandacht/begeleiding, afspraak is afspraak en laagdrempelig. Echt een top organisatie!

Sharief

MAYFORCE is een zeer professioneel, betrokken en motiverend bedrijf die verder kijkt dan een papiertje (diploma’s). Hier word gekeken naar de persoon zelf en wat hij/zij zou kunnen bereiken. MAYFORCE investeert daarom ook ontzettend veel en goed in jou ontwikkeling, om zo ook te kunnen groeien en klimmen op jou eigen tempo. Zo heb jij het zelf in de hand om op korte termijn promotie of meerdere promoties te kunnen behalen. 

Wat ook zeker benoemd mag worden is dat MAYFORCE wel weet hoe zij hun professionals in het zonnetje kunnen zetten. Zo kun je tijdens bepaalde feestdagen, bij het behalen van doelen, etc. ook altijd wat leuks of lekkers verwachten om dat samen met MAYFORCE te kunnen vieren! Hierdoor blijf je altijd extra gewaardeerd voelen.

Cheryl

Hire people and train skills. Geen loos gepraat, maar mijn persoonlijke ervaring met MAYFORCE, een no nonsense detacheringbureau. Verbinding realiseren tussen betrokken medewerkers en werkgevers. Waar nodig krijg je ook de juiste begeleiding en training. Voor elk een gepast traject met een uitstekend resultaat. MAYFORCE is a force to reckon with. Ga zo door!

Sanne

Al vanaf de eerste kennismaking heb ik me erg welkom gevoeld bij MAYFORCE en inmiddels ben ik al bijna 3 jaar in dienst. MAYFORCE groeit aan alle kanten en neemt zijn medewerkers daar in mee en dat merk je. MAYFORCE kent mij zowel op zakelijk gebied als privé, ze weten wat er speelt en ze weten precies wat ze moeten doen om mij te helpen. 

Ik heb in de 3 jaar tijd een aantal verschillende functies mogen bekleden vanuit MAYFORCE en deze waren altijd passend naar mijn wensen. Groei en uitdaging wordt gestimuleerd maar wel op mijn eigen tempo en ik voel me dan ook gehoord binnen MAYFORCE. Time flies when you are having fun!

Özlem

Top bedrijf, MAYFORCE is een bedrijf dat heel veel aandacht hecht aan mensen. Ze geven je professionele begeleiden en kijken naar je ontwikkelpunten. Ze bieden je veel opleidingen aan voor je ontwikkeling en meer kans maakt op de arbeidsmarkt.

Persoonlijke aandacht staat bij hun hoog in het vaandel. MAYFORCE is deskundig en ervaren in hun vakgebied. Echt een top bedrijf vind ik het. Als detacheringsbureau zijn ze vriendelijk en communiceren ze heel open met je. Ik heb ook een CDD training gevolg bij MAYFORCE en de trainers waren zeer professioneel en ervaren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem geheel vrijblijvend en kosteloos contact op met onze recruiters. Zij helpen jou met het vinden van die droombaan!

Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Blijf op de hoogte van MAYFORCE