Veel gestelde vragen

FAQ algemeen

Wat is een full service bureau?

MAYFORCE is een full service bureau. Maar wat houdt dat precies in? Er zijn verschillende vormen van full service bureaus. MAYFORCE is een totaal partner voor alle groeiende bedrijven. Groot of klein. Wij kijken met aandacht mee naar de ontwikkeling van jouw organisatie. Waar kan jouw bedrijf nog meer groei behalen? 

Benieuwd naar de groei die wij in het verleden voor onze klanten hebben behaald? Bekijk onze cases pagina!


Waarom zou ik voor MAYFORCE moeten kiezen?

MAYFORCE is your partner in growth. Wij zijn een organisatie met een 360 graden view. Dit houdt in dat wij met jou mee kijken naar de groeimogelijkheden binnen jouw bedrijf. MAYFORCE heeft de deskundigheid en creativiteit in huis om op allerlei vlakken jou te ondersteunen. Ben jij al nieuwsgierig naar wat onze voordelen zijn?


Welke diensten biedt MAYFORCE aan?

MAYFORCE biedt recruitment, branding, animatie en opleiden aan als diensten. 

FAQ recruitment

Wat is recruitment?

Recruitment is het vinden, werven, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten. Oftewel het zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek komen. 

Wat is het verschil tussen recruitment en werving en selectie?

Werving en selectie is het selectieproces rond het vinden, selecteren en aanstellen van een geschikte kandidaat voor een vaste baan. Recruitment is een overkoepelende benaming voor alle diensten. Denk hierbij aan detavast, uitzenden/ detacheren van personeel en het werven en selecteren van kandidaten. 

Wat kost recruitment uitbesteden?

Recruitment is maatwerk. Afhankelijk van de wensen en behoefte van jou als werkgever en wat de organisatie nodig heeft is het beste om een offerte aan te vragen. De offertes zijn vrijblijvend dus schroom niet en vraag het aan!

Waarom recruitment uitbesteden?

Door recruitment uit te besteden kan de organisatie zich meer focussen op de primaire processen van het bedrijf. Daarnaast scheelt het ook een heel stuk aan administratieve werkzaamheden. 

Hoe werf je de beste kandidaten voor een vacature?

Je kunt een advertentie plaatsen op je eigen social media, maar ook de vacature plaatsen op vacaturebanken. Of je laat het aan specialistische externe bedrijven over als recruitmentbureaus. 

Welk type professional bemiddelt MAYFORCE?

Iedereen is welkom bij MAYFORCE. We hebben professionals met verschillende interesses, specialisme en opleidingsniveaus. 

In welke branches is MAYFORCE actief?

MAYFORCE sluit net als professionals niemand uit. Ook geen branches. Wij hebben vacatures binnen diverse branches. 

Wat is het specialisme van MAYFORCE?

De meeste recruiters hebben hun ervaring en specialisme binnen finance. Echter is MAYFORCE groeiende en ook het specialisme groeit binnen MAYFORCE steeds meer uit naar management, marketing en andere functies. 

FAQ branding

Wat is branding?

Branding is een onwijs groot begrip en de betekenis verschilt voor iedereen. Branding is meer dan een logo, huisstijl of marketing. Branding is het omzetten van de kern- en merkwaarden naar een visuele en voelbare merkidentiteit. MAYFORCE creĆ«ert en visualiseert een merk waar jij achter staat. Een identiteit met karakter. 

Meer informatie bekijk onze branding pagina. 

Wat is employer branding?

Employer branding is een tool om kwalitatief goede kandidaten aan te trekken en dus sneller en efficiƫnter jouw vacatures in te vullen. Dit betekend niet dat Employer Branding alleen bestemd is voor bedrijven met openstaande vacatures. Employer branding heeft namelijk als doel jouw werkgeversmerkidentiteit naar buiten te brengen. Wat maakt jou de ideale werkgever en hoe is de bedrijfscultuur? Dat is jouw werkgeversmerk.

Waarom is branding belangrijk?

Branding is zo veel meer dan een logo en een mooi kleurenpalet. Branding is de totale identiteit van jouw business. Het geeft jouw doelgroep het gevoel van herkenbaarheid, vertrouwen en personificatie. Door een consistente uitstraling herkennen mensen jouw bedrijf en groeit hun vertrouwen in jou. Het geeft een emotionele binding en daarnaast zorgt het voor focus en meer duidelijkheid. Het gebruik van de juiste branding helpt jou onderscheiden van de concurrenten. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk de pagina hier

Maakt MAYFORCE ook zelf een design?

MAYFORCE maakt zeker eigen designs! Daar zijn wij ook super trots op. Wij hebben getalenteerde Graphic Designers in house die staan te trappelen om jou te helpen! 

FAQ animation

Wat is animatie?

De concentratieboog van een gemiddeld mens is erg laag. Hoe behoud je dan nog de aandacht van jouw doelgroep? Door animatie video's van maximaal 120 seconde. Dit kunnen uitleg animaties zijn, maar ook storyboards. Je combineert met een animatie een stukje humor, met een informatieve boodschap. 

Benieuwd naar onze pakketen binnen animatie? Bekijk de pagina hier.

Waarom zou ik gebruik maken van animatie?

Animatie is voor jou gemaakt als jij wilt dat je core message echt blijft hangen bij je doelgroep. Met een animatie combineer je jouw huisstijl met een stukje branding strategie. Je wilt tenslotte jouw doelgroep aanspreken en dat zij jou herkennen. 

Hoe wordt een animatie gemaakt?

Wij zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de designs die wij leveren. Wij hebben onze eigen in-house specialisten in Motion Graphic Designs zij zorgen ervoor dat het eindproduct altijd maatwerk is. Meer informatie, bekijk de animatie pagina. 

FAQ academy

Wat is de MAYFORCE academy?

De MAYFORCE Academy is voor professionals een platform vol trainingen en workshops voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Als werkgever kun je je aanmelden voor diverse trainingen en workshop om deze aan het hele team te geven. Bekijk het aanbod hier

Wat is het voordeel van de MAYFORCE academy?

Het voordeel van de MAYFORCE Academy is dat onze professionals gratis toegang hebben tot een platform vol trainingen, ted talks, workshops etc. Mocht een professional ergens iets te kort schieten kunnen zij via dit platform een training volgen, zodat de kennis ook wordt verbreed. Ideaal, want je hoeft geen extern bureau in te schakelen om de professionals nog extra op te leiden. 

Soms is het zo dat er een goede fit is tussen professional en organisatie en kan het voorkomen dat een professional wilt doorgroeien of zijn functie in gevaar komt wegens reorganisatie. Met de MAYFORCE Academy voorkom je dat je afscheid moet nemen. De professional kan via de Academy zichzelf bijscholen zodat hij of zij alsnog in aanmerking komt voor een functie. 


Met welke trainers en coaches werken jullie samen?

MAYFORCE werkt alleen samen met gecertificeerde trainers en coaches die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Dit zijn trainers en coaches met passie voor het vak. Denk hierbij aan Wendy Goudzwaard en Geert Menting.