MAYFORCE Recruitment

MAYFORCE is van origine een recruitmentbureau en heeft dan ook alle kennis en expertise in huis om your partner in growth te zijn. Wil je nieuw personeel werven of juist het huidige personeel behouden, dan ben je bij MAYFORCE aan het juiste adres. Wij ontzorgen en ondersteunen jouw organisatie op het gebied van recruitment. MAYFORCE is gespecialiseerd in werving en selectie, detacheren en detavast constructies. Daarnaast bieden we ook diverse recruitmentservices aan.

Recruitment

Werving & selectie

Jouw bedrijf groeit en wij denken graag met je mee. Omdat ieder bedrijf anders is en een andere behoefte heeft gaan we eerst met elkaar in gesprek om te kijken wat de precieze behoefte is. Misschien heb je al een hele mailbox vol met sollicitanten en heb je alleen hulp nodig bij de selectie. Of loop je juist tegen nieuw personeel werven aan.

Uitzenden/detacheren

Detacheren wordt ook wel uitzenden genoemd. Deze vorm van recruitment is passend wanneer je op zoek bent naar tijdelijk personeel of wanneer je graag ontzien wil worden in de (loon)administratie en andere risico’s. Je betaalt namelijk alleen voor de gewerkte uren, hebt een flexibele opzegtermijn en geen last van het juridisch werkgeverschap. Dat nemen we namelijk voor onze rekening. Detacheren is een goede manier om met weinig mogelijk risico de groei van jouw organisatie te boosten.

Detavast

Een detavast constructie houdt in dat de medewerker de eerste periode (duur in overleg) onder de vlag van MAYFORCE wordt gedetacheerd bij jouw bedrijf, maar dat er een mogelijkheid is om de medewerker bij tevredenheid kosteloos over te nemen. Zo ontstaat er eigenlijk een langere proefperiode waardoor jij als bedrijf nog zekerder van goed personeel bent.

HR services

Naast recruitment ontzorgt MAYFORCE ook op het gebied van HR. Voor velen is het erg prettig om bij één partij alles neer te leggen en dat begrijpen wij. Daarom bieden wij diverse HR services aan. Dat varieert van contractadministratie tot evaluatiegesprekken.

Alle recruitment diensten

Werving & selectie

Geef het gehele werving- en selectieproces uit handen. MAYFORCE ontzorgt jouw organisatie volledig en zorgt voor kwalitatieve kandidaten.

Uitzenden / detacheren

Als er behoefte is aan nieuwe medewerkers, maar je wilt eventuele risico’s zo klein mogelijk houden, dan is detacheren de juiste oplossing.

Detavast

In de eerste periode zal de medewerker in dienst zijn van MAYFORCE, waarna een kosteloze overname volgt bij tevredenheid.

In-house recruitment

In sommige gevallen is het efficiënter om een recruiter in-house te hebben. MAYFORCE heeft de juiste recruitment specialisten om voor jouw organisatie de beste kandidaten te werven.

Selectie service

Heb je een overvolle mailbox, maar tijd tekort om deze door te spitten voor de juiste kandidaat? MAYFORCE ontziet je de tijd en moeite door de selectie service.

Vacature (markt)analyse

Kom erachter hoe de arbeidsmarkt eruit ziet en welke. positie jouw vacature hier inneemt. Door de vacature (markt)analyse weet je precies hoe jouw vacature binnen deze markt past

Vacatureteksten schrijven

Een goede vacaturetekst is de basis van een aantrekkelijke vacature. Op onder andere basis van de tekst maken werkzoekenden de keuze om wel of niet te solliciteren. MAYFORCE zorgt voor een sterke vacature door de samenwerking tussen onze copywriters & recruiters.

Werken-bij site

Een werken-bij site is onderdeel van jouw werkgeversmerk en versterkt je employer branding enorm. Zorg voor een duidelijke scheiding tussen je reguliere branding en employer branding én natuurlijk de twee informatiestromen.

Werken-bij video

Een werken-bij video klinkt je misschien wel bekend in de oren. Dat is een kort filmpje over het bedrijf om personeel te enthousiasmeren voor de functies die openstaan binnen de organisatie.

Recruitmenttraining Vacatureteksten schrijven

Een goede vacaturetekst is de basis van een aantrekkelijke vacature. Met de training vacatureteksten schrijven weet jij de perfecte medewerker te bereiken.

Recruitmenttraining doelgroepgericht werven

De juiste kandidaat werven is niet zomaar gedaan en hangt van diverse factoren af. Met de training doelgroepgericht werken zorg jij ervoor dat je precies weet in welke kandidatenvijvers je moet vissen.

Recruitmenttraining werven voor beginners

Voor junior recruiters is de training werven voor beginners ideaal. Tips, tricks en handvatten vanuit het recruitment vak om mooie kickstart te maken.

Ontdek waar jouw bedrijf beter in kan worden

Wil jij weten in welke fase jouw organisatie momenteel zit? Doe onze groeitest en kom erachter waar jij groei kunt behalen!

Benieuwd naar de groei die onze klanten hebben doorgemaakt?

Heb jij een openstaande vacature?

MAYFORCE ondersteunt jouw organisatie en realiseert samen met jou groei. Wij denken mee. Heb je een vacature openstaan die je nog hebt kunnen vullen? Plaats dan kosteloos jouw vacature op onze vacaturesite of laat een werkenbij-site door ons maken!