Waarom MAYFORCE?

Waarom MAYFORCE

Wij zijn een 360° organisatie. Dat houdt in dat wij mee kunnen denken op meerdere vlakken binnen jouw bedrijf. MAYFORCE realiseert groei op het gebied van recruitment en opleiden. Maar waarom kiezen voor MAYFORCE? In onze kernwaarden lees je het antwoord.Onze kernwaarden

Deskundigheid

MAYFORCE heeft alleen maar specialisten in dienst. De kennis en passie voor hun eigen vak straalt ervan af en is goed terug te zien in het geleverde werk. Of dit nu op het gebied van recruitment of opleidingen is. Ons team van experts staat altijd klaar om jouw bedrijf te voorzien van de beste kennis en kunde in hun vakgebied.

Verbinding

MAYFORCE gaat de verbinding aan met jou. Wij kijken naar de personen waarmee we samenwerken en de connectie die we aangaan. Het opbouwen van een prettige zakelijke band staat bij ons voorop. Hierbij vinden wij oprechtheid, openheid en eerlijkheid ontzettend belangrijk. Een transparante manier van communiceren. Zo weten wij wat we aan elkaar hebben, want samen kom je verder dan alleen.

Creativiteit

Creativiteit loopt als een rode draad door onze diensten heen en neemt dan ook veel diverse vormen aan. Denk aan creatieve oplossingen en maatwerk, maar ook in de strategieën, designs en trainingsprogramma’s.

Aandacht

In al onze samenwerkingen stoppen we aandacht, onze persoonlijke aandacht. De werkwijze van MAYFORCE is secuur en aandachtig. Onze specialisten nemen de tijd om te luisteren naar jouw behoeften en denken met je mee. Jouw wensen zijn hierin het uitgangspunt.

Ontwikkeling

MAYFORCE is altijd bezig met ontwikkeling. Zowel de ontwikkeling van jouw bedrijf, als onze eigen ontwikkeling. Zo maken we bijvoorbeeld tijd voor wederzijdse evaluatiemomenten om te kijken hoe het gaat en hoe we het proces nog meer kunnen verbeteren. We willen natuurlijk de optimale groei bereiken!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Natuurlijk mag je ons ook bellen op 010 - 26 88 144.

Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw